Anti-Straatintimidatieweek: De 6 Chalk Walks van Gent

Je Hollaback! Gent team is zich aan het voorbereiden op een superbelangrijk evenement: de Anti-Straatintimidatie Week, die start op 7 april 2013.

We weten dat het soms moeilijk is om mee te doen als we iets organiseren: werk, familie, onverwachte leuke of minder leuke verrassingen… We weten ook dat het niet altijd gemakkelijk is om helemaal naar het centrum te komen als je wat verder weg woont.

Dus willen we je de kans geven om samen met ons de stad in alle kleuren te versieren en de straten terug op te eisen! Wij organiseren 6 – jaja, ZES – chalk walks in verschillende delen van Gent op 6 verschillende dagen. 

Voor wie chalk walks nog niet kent, het idee bestaat eruit om met krijt boodschappen tegen straatintimidatie direct op het voetpad te schrijven, zodat voorbijgangers ze kunnen lezen. Om een idee te krijgen hoe het resultaat eruit ziet, kan je eens kijken naar de foto’s op onze Facebook pagina.

Dat maakt het heel wat gemakkelijker voor jou: Doe mee met ons, 1 dag, 1 plaats, 1 uur. Maar als je elke dag wil komen, zullen we je natuurlijk met open armen verwelkomen :)

Hier is het programma van 8 tot 13 april:

  • Maandag: Ledeberg (meeting point: Ledebergplein)
  • Dinsdag: Dampoort (meeting point: voor de ingang van het station)
  • Woensdag: St-Pietersstation (meeting point: aan de voorkant van het station, naast de taxi-standplaats)
  • Donderdag: Zuid (meeting point: voor de hoofdingang van de bibliotheek)
  • Vrijdag: Vrijdagsmarkt (meeting point: voor het “Bond Moyson” gebouw)
  • Zaterdag: Korenmarkt (meeting point: voor de hoofdingang van de kerk)

We spreken telkens af om 17u30. De chalk walk duurt dan ongeveer een uurtje. Wij zorgen voor krijt!

Heb je vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Wij rekenen op jou om samen met ons te Hollabacken en te tonen dat Gentenaars genoeg hebben van straatintimidatie. Wie je ook bent en wat je ervaring ook is met straatintimidatie, we verwelkomen je met een glimlach, een krijtje, en de gewoonlijke Hollaback ambiance!

See you there!

ADH-Hollaback-2012-11-25-005

Auteur:

Geen Antwoorden

De reacties van de auteur zijn in een donkergrijze kleur zodat je de auteur posts tussen de reacties eenvoudig kan terugvinden.

Reageer

Powered by WordPress