Hollaback! Gent op Evanement

De provincie Limburg organiseert op de vooravond van de Internationale Vrouwendag al enkele jaren hun Evanement, en Hollaback! Gent was dit jaar uitgenodigd om deel te nemen aan hun debat over seksisme!

evanement_2013_e-mailbanner

 

Het was een schitterende kans om Hollaback ook in Limburg bekend te maken, en natuurlijk om ons eens te mengen in de discussies over seksisme en straatintimidatie. Eerlijk is eerlijk, we hebben even getwijfeld, want ook voor ons was het een primeur: ons eerste publieke debat! Toch even nagelbijten!

Ilse (tweede van links op de foto’sin de Hollaback! kleuren roze en zwart – of course) mocht de honneurs waarnemen en ons vertegenwoordigen tijdens het debat, wat ze dan ook schitterend gedaan heeft. Dit smaakt zeker naar meer!

Ook de discussies achteraf waren superinteressant. En voor diegenen die eraan zouden twijfelen – ja, ook in het mooie Limburg is straatintimidatie een probleem, dat werd al snel duidelijk.

Een dikke merci aan de Dienst Gelijke Kansen van de Provincie Limburg om ons uit te nodigen voor hun Evanement! Het was echt een toffe avond!

 

Evanement - 07 Maart 2013

Evanement – 07 Maart 2013

Evanement - 07 Maart 2013

Evanement – 07 Maart 2013

Evanement - 07 Maart 2013

Evanement – 07 Maart 2013

Evanement - 07 Maart 2013

Evanement – 07 Maart 2013

© foto’s: Dienst Gelijke Kansen van de Provincie Limburg

Auteur:

Eén Antwoord

De reacties van de auteur zijn in een donkergrijze kleur zodat je de auteur posts tussen de reacties eenvoudig kan terugvinden.

  1. […] invited to participate in Evanement for International Women’s Day last week. Check out their site for some great pictures and coverage of the […]

Reageer

Powered by WordPress